goldman-prevoit-un-profit-ampute-de-5-milliards-de-dollars-au-4e-trimestre
420,05$
  • -2,99$
  • -0,71%

Goldman Sachs avança més d'un 3% aquest dimecres a Wall Street. L’entitat celebra els seus resultats de l'últim trimestre de 2018, durant el qual ha batut les expectatives del mercat.

Concretament, Goldman ha anunciat un BPA de 6,04 dòlars per acció durant l'últim trimestre de 2018, enfront dels 4,30 dòlars pronosticats pels analistes. A més, els seus ingressos s'han situat als 8.080 milions de dòlars, respecte als 7.550 milions de dòlars anticipats.

El banc va registrar, a més, 2.040 milions de dòlars en ingressos en la seva divisió de banca d'inversió, respecte als 1.880 milions de dòlars estimats, gràcies a l'augment del 56% dels seus ingressos per assessoria. Cal recordar que l'any passat, la companyia va registrar pèrdues, cosa que li ha permès presumir d'un augment dels seus guanys del 144%.

"Estem encantats amb el nostre rendiment durant l'any", ha explicat el president i conseller delegat de Goldman Sachs, David Solomon. "Estem segurs que estem ben posicionats per tenir una major base de clients, seguir diversificant els nostres ingressos i aconseguir un millor retorn per als nostres accionistes", ha afegit.

Amb tot, el 2018 Goldman va ser el banc dels sis grans dels EUA que pitjor va rendir a Wall Street, amb unes pèrdues acumulades del 34% en borsa.

Noticias relacionadas

contador