ep plantaminioxford reino unido
MINI - Archivo
13,28$
  • 0,22$
  • 1,68%

Ford Motor ha avançat els seus guanys de 2018 al mercat i aquests s'han situat per sota de l'estimat pel consens. A més, la companyia ha plantejat el seu pla per dur a terme un redisseny global de la seva línia de vehicles.

Ford ha comunicat que el benefici per acció el 2018 va ser de 92 centaus, en comparació amb els 1,90 dòlars de l'any passat. Excloent-ne els elements no recurrents, Ford ha explicat que el benefici per acció ajustat per 2018 va ser d’1,30 dòlars, per sota del consens de FactSet d’1,33 dòlars.

El director financer, Bob Shanks, ha declarat que els desafiaments externs als quals s'enfronta la companyia inclouen els costos dels productes bàsics, els efectes desfavorables del canvi de divises, els canvis en les polítiques, la disminució dels negocis a la Xina i l'augment dels costos de les garanties a Amèrica del Nord.

Com a part del seu pla per redissenyar la seva línia de vehicles, Ford ha comunicat que n’actualitzarà el 75% a Amèrica del Nord durant els propers 24 mesos, incloent-hi l'augment de la barreja dels seus SUV i l'enfortiment de la seva franquícia de camions. A més, Ford va dir que aquest any introduirà deu nous productes Ford i Lincoln a la Xina, i més de 30 productes per 2021. "Estem reforçant la nostra cartera per captar una quota saludable en segments de major creixement i més beneficis i associar-nos quan sigui apropiat per millorar la rendibilitat i els retorns", ha dit Jim Farley, president de mercats globals.

Noticias relacionadas

contador