blackrock-siege-ny
778,33$
  • -2,59$
  • -0,33%

BlackRock ha comunicat aquest dimecres una caiguda en el seu benefici del quart trimestre ja que la volatilitat del mercat al final de 2018 va impulsar els inversors a retirar els diners dels fons gestionats per l'administrador d'actius més gran del món.

Els inversors van retirar 34.500 milions de dòlars dels comptes dels actius de renda variable de l'empresa, que es negocien de forma més activa i tenen un major cost, i es van centrar més en fons negociats en borsa de baix risc i baix cost.

BlackRock va acabar el quart trimestre amb 5.890 milions de dòlars d'actius sota gestió enfront dels 6.440 milions de dòlars del trimestre anterior. El benefici net atribuïble va caure a 927 milions de dòlars, o 5,78 dòlars per acció, durant el trimestre finalitzat el 31 de desembre, enfront dels 2.300 milions, o 14,01 dòlars per acció, d'un any abans, quan va obtenir unes guanys excepcionals gràcies als canvis fiscals als Estats Units.

Durant aquest últim trimestre de 2018, la companyia també va comptabilitzar un càrrec de 60 milions de dòlars relacionat amb la reducció de llocs de treball l'any passat.

Excloent-ne els càrrecs per reestructuració, la companyia va guanyar 6,08 dòlars per acció davant els 6,19 dòlars de fa un any.

Els analistes esperaven que BlackRock obtingués un benefici de 6,27 dòlars per acció.

Laurance D. Fink, president i CEO de BlackRock, ha lloat aquests comptes i ha dit que continuaran invertint en la seva plataforma "per assegurar-nos que BlackRock està millor posicionada per servir als clients i oferir valor a llarg termini als seus accionistes durant els propers anys".

Noticias relacionadas

contador