ep nadia calvino 20181106173708
Europa Press

La ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, no té constància que el Banc Central Europeu (BCE) estigui pressionant BBVA per fer fora Francisco González per l'espionatge a empresaris, polítics i periodistes a través de Grup Cenyt, empresa vinculada a l'excomissari de Policia José Manuel Villarejo.

"No em consta cap pressió en aquest sentit", ha manifestat la ministra en declaracions als mitjans prèvies a la seva intervenció en el Spain Investors Day.

La màxima responsable econòmica del Govern ha assenyalat que "qualsevol situació que pugui danyar la reputació financera és un tema seriós", però que en aquest cas "és un assumpte canalitzat des del punt de vista penal i aquí dirimiran les possibles responsabilitats".

D'altra banda, preguntada per la decisió del Parlament britànic de rebutjar l'acord per al Brexit acordat amb la UE, Calviño ha assenyalat que "no és positiva".

"Cal lamentar que no hi hagi certesa per l'acord de sortida de Regne Unit de la UE", ha assenyalat la ministra, segons la qual la notícia és especialment dolenta per al país britànic.

Segons la seva opinió, l'important és que Espanya es prepari al millor manera possible per no patir en aquest procés, per la qual cosa el Govern ha augmentat la informació i ha preparat les companyies.

Noticias relacionadas

contador