Notícies de polsos

bolsa-madrid-mercados-ibex

L'IBEX perllonga el seu bon moment de curt termini i encara els 9.700 punts

L'IBEX 35 ha repuntat un 0,73% i perllonga la seva ratxa alcista de curt termini, després de tancar la setmana passada amb un guany acumulat de l’1,8%. El selectiu espanyol encara els 9.700 punts (9.659,80) i aprofita el bon moment de les borses mundials durant les últimes jornades per allunyar-se de la zona de mínims anuals.

Espana_635

R&I eleva a 'A-' la qualificació creditícia d'Espanya

L'agència japonesa de qualificació creditícia R&I ha elevat de 'BBB' a 'A-' la nota creditícia d'Espanya, país que ha situat en perspectiva 'estable', tal com ha traslladat aquest dilluns el Ministeri d'Economia i Empresa.

oil portada

El petroli cotitza pla davant les tensions comercials entre els EUA i la Xina

El petroli cotitza aquest dilluns entre caigudes i guanys mentre continuen les tensions comercials entre els EUA i la Xina. A més, els inversors es mostren preocupats per possibles sancions a l'Iran per no complir amb les retallades de producció. Aquesta setmana hi haurà una conferència del comitè que segueix si es compleixen els requisits de retallada de producció entre els membres de l'Organització de Països Productors de Petroli (OPEP) i els no membres.

L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,73% fins als 9.659,8 punts

IBEX 35: els valors que més cauen són Acerinox (-0,17%) i Viscofan (-0,16%)

IBEX 35: els valors que més pugen són DIA (+4,83%) i CIE Automotive (+4,05%)