cbwarren buffett short1

Warren Buffett està en negociacions per entrar a Paytm, la major companyia de pagaments digitals de l'Índia. El fons de Buffett, Berkshire Hathaway, podria invertir entre 286 i 357 milions d'euros en One97 Communications, l'empresa matriu de Paytm.

Berkshire està en converses per obtenir una participació del 3-4% en One97 Communications i l'acord s'està fent a través d'una subscripció primària d'accions, informa The Economic Times que cita dues fonts familiaritzades amb l'acord.

Es podria signar un acord durant les pròximes setmanes que podria valorar Paytm en més de 10.000 milions de dòlars, segons The Economic Times. El diari apunta que Todd Combs, un dels gerents de fons clau de Berkshire, lidera la transacció. Si l'acord es concreta, podria ser la primera inversió directa de Buffett a l'Índia.

Paytm és la plataforma de comerç mòbil més gran de l'Índia i ja compta amb el suport de SoftBank del Japó i el gegant tecnològic xinès Alibaba i Ant Financial, filial de l’empresa de tecnologies financeres. Fa dos anys, Paytm va dir que va veure un creixement considerable en el tràfic quan l'Índia va treure inesperadament el 86% del seu efectiu de la circulació, la qual cosa va provocar una crisi massiva d'efectiu. Això va permetre a les empreses de pagaments digitals proporcionar una manera de pagament alternatiu als consumidors de l'Índia.

Noticias relacionadas

contador