ep nokiamwc
EUROPA PRESS

Nokia ha rebut 500 milions d'euros com a part d'un préstec del Banc Europeu d'Inversions (BEI) per "accelerar" la investigació i el desenvolupament de la tecnologia 5G, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

  • 3,43€
  • 0,75%

La transacció està recolzada pel Fons Europeu per a Inversions Estratègiques (FEIE), que és un dels principals instruments del Pla d'Inversions per a Europa, més conegut com a 'Pla Juncker', i que està destinat a impulsar el creixement econòmic i la competitivitat a llarg termini a la Unió Europea.

La cartera de Nokia inclou solucions que van des de les xarxes de ràdio i protocols d'Internet fins a xarxes de fibra òptica. La companyia ha assegurat que abasta "totes les necessitats" que pugui tenir una signatura de telecomunicacions que vulgui proveir als seus clients de serveis de comunicacions fixes i mòbils convergents.

El director financer de l'empresa finlandesa, Kristian Pullola, ha explicat que el préstec del BEI "reforça" la recerca en 5G de Nokia i "dona suport" a l'impuls de la companyia en R+D.

El préstec del BEI tindrà un termini de venciment de cinc anys un cop realitzat el desemborsament, que Nokia estima que es produirà durant els propers 18 mesos.

Noticias relacionadas

contador