Notícies de polsos

didi

La Xina exigeix a Didi que rectifiqui després de l'assassinat d'una passatgera

El govern xinès ha anunciat aquest dilluns que demana a Didi Chuxing, la multinacional dedicada al transport, que rectifiqui els seus patrons d'operació per així garantir la seguretat dels seus serveis. I tot després de l'assassinat d'una de les seves passatgeres, segons ha informat l'agència oficial de notícies Xinhua.

ep un avionqantas

Qantas inverteix 12,6 milions en la seva futura acadèmia de pilots

Qantas ha ampliat el seu projecte per a una futura acadèmia de pilots amb una segona instal·lació, per al qual ja estudia diverses localitzacions, si bé, aquesta modificació no incrementarà la inversió inicial prevista per l'aerolínia d'uns 20 milions de dòlars (12,6 milions d'euros), ja que espera comptar amb inversió externa.

ep billetes monedas euros euro dinero 20180430102302

L'euro s'accelera contra un dòlar sense el vigor dels alcistes

L'euro ha arribat al seu millor canvi contra el dòlar dels últims 25 dies, als 1,1650 dòlars, a l'obertura de l'última setmana d'agost, quan la ressaca de la compareixença de Jerome Powell durant el simposi de Jackson Hole encara pesa entre els inversors. La moneda nord-americana ha notat la falta d'empenta dels alcistes, ja que el discurs del president de la Reserva Federal (Fed) va aixecar la desconfiança sobre fins quan es mantindrà la política d'elevar els tipus.

L'IBEX 35 es desperta amb pujades del 0,47% fins als 9.634,8 punts