petroleo-560x353

Aquest dijous l’'or negre' marcava màxims anuals i des dels mínims de finals de desembre, als 50,22 dòlars, acumula una revaloració del 34%.

BP

  • 5,27£
  • 0,23%
  • 14,80€
  • -1,40%

Al començament d'any dèiem que tot i les fortíssimes caigudes en el preu del petroli durant l'últim trimestre de 2018, hi havia alguna cosa que ens agradava. O almenys ens cridava molt l'atenció: com n’era d’impecable el rebot des de la teòrica zona de suport que li confereix el nivell d'ajust/retrocés del 61,8% de Fibonacci de tota la pujada prèvia. I afegíem que tot i la caiguda "fins aquí, es podia considerar una correcció/ajust proporcional a les alces prèvies".

La veritat és que des de llavors, amb les seves lògiques correccions intermèdies (o fases de reacció) el cru no ha fet altra cosa que pujar. I després de superar, recentment, els màxims de febrer es pot dir que ja no presenta resistències importants fins a la zona dels aproximadament 70 dòlars/barril, nivell que coincideix amb la mitjana mòbil simple de 200 sessions. Aquesta va actuar com a suport l'agost i anem a veure si ara ho fa o no com a resistència.

brent150319
Gràfic diari - Futur Brent continu

Noticias relacionadas

contador