Notícies de polsos europa

cartel-bolsa-madrid-ibex

L'IBEX tanca pla sostingut per Inditex i llastrat per BBVA

L'IBEX 35 ha tancat gairebé pla (+0,08%. 9.754,60 punts). Les pujades d'Inditex, CaixaBank i Bankia no han estat suficients per contrarestar les caigudes que han registrat altres grans valors com BBVA, Santander, Telefónica i Repsol. Durant una altra jornada típicament estiuenca, amb escàs volum negociat, el selectiu espanyol ha seguit cotitzant de manera lateral i indefinida.

berkeley

Berkeley puja un 50% al Continu i recupera el que va perdre dimecres

Les accions de la companyia especialitzada en mineria Berkeley han pujat un 50% i s'han situat com les més alcistes del Mercat Continu durant la sessió d'aquest dijous després que el dia anterior tanqués la jornada amb una caiguda del 51%, xifra que va provocar que perdés la meitat del seu valor en un sol dia.

ep ciudad bbva

BBVA cau a prop d'un 1% pels nous mínims històrics de la lira turca

BBVA ha caigut en borsa un 0,92% aquest dijous, fins als 5,94 euros per acció, davant el nou mínim històric de la lira turca. Aquesta jornada, la moneda del país euroasiàtic cedeix més d'un 3%, fins a 5,4385 dòlars, i les seves pèrdues en l'acumulat anual arriben ja al 30%. Una situació que afecta l'entitat basca, exposada al país.