ep pere vinolas consejero delegadocolonial
COLONIAL

Colonial ha adquirit un edifici d'oficines del centre de Barcelona, ​​ubicat al número 523 de l'Avinguda Diagonal, un immoble que preveu rehabilitar, cosa que, al costat de la compra, suposarà una inversió total de 37 milions d'euros.

  • 5,59€
  • 0,36%

La companyia que dirigeix ​​Pere Viñolas persegueix convertir aquest actiu en un dels edificis d'oficines "més emblemàtics" de l'eix central de negocis de la Ciutat Comtal.

L'edifici està actualment llogat al departament de Medi Ambient de la Generalitat

Es tracta d'un immoble de 5.800 metres quadrats de superfície, repartits en una planta baixa i nou més en alçada, i altres 1.200 metres quadrats més baix, segons ha informat la consultora immobiliària CBRE, signa assessora de la compravenda. A l'actualitat, l’edifici està totalment llogat al departament de Medi Ambient de la Generalitat.

Colonial emmarca aquesta adquisició en la seva estratègia de creixement que es basa en la rotació d'actius no estratègics amb què aixeca fons per emprendre la compra de nous.

La immobiliària manté aquesta política de negoci malgrat haver tancat una "operació transformacional i una accelerada al pla estratègic de creixement" amb la recent fusió amb la SOCIMI Axiare, una operació que va donar lloc a un 'gegant' d'edificis d'oficines a lloguer que suma actius per 11.200 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador