Notícies de polsos europa

dimas gimeno junta accionistas el corte ingles portada

El Corte Inglés convoca un consell extraordinari al juny per destituir Dimas Gimeno

Dimas Gimeno continua com a president d'El Corte Inglés, però el consell d'administració ha aprovat celebrar un consell extraordinari durant la primera setmana de juny. Durant aquesta trobada es debatrà la destitució de Gimeno. Una decisió a la qual donen suport 7 consellers. Aquests set han donat suport a la celebració del consell extraordinari, així com Manuel Pizarro i el xeic de Qatar, Hammad bin Jazzim bin Jaber al-Thani, encara que aquests dos últims no han manifestat la seva decisió de vot.

broker 631

L'IBEX rebota després d'una sessió marcada pel nerviosisme i la volatilitat

L'IBEX 35 ha rebotat aquest dimecres un 0,47%, fins a situar-se als 9.566 punts, després d'una sessió marcada per la forta volatilitat. El selectiu espanyol ha arrencat la jornada pujant un 0,7% per donar-se la volta ràpidament i després tornar-se al verd... Anades i vingudes, cautela i incertesa. Encara, malgrat tot, ha trencat la mala ratxa de caigudes que arrossegava durant les cinc sessions anteriors.

bandera españa

Claus borsàries de la propera sessió: PIB d'Espanya

Durant la jornada d'aquest dijous, 31 de maig, es publicaran diverses referències macroeconòmiques rellevants per als inversors. Per exemple, l'evolució de l'economia o Producte Interior Brut (PIB) d'Espanya durant el primer trimestre d'aquest any.

ep presidentegas natural fenosa francisco reynes

Reynés no perd el temps en Gas Natural i anuncia canvis a la cúpula

Francisco Reynés no perd el temps en Gas Natural Fenosa. El nou president executiu del grup energètic ha definit una nova estructura organitzativa per reforçar les àrees de negoci del grup i simplificar-les. L'objectiu és "maximitzar el flux de caixa lliure i el desenvolupament orgànic" de la companyia.