• Manuel Fernández, Rosa Sanz, Antonio Gallart i José Sanleandro, principals executius
ep presidentegas natural fenosa francisco reynes
GAS NATURAL FENOSA

Francisco Reynés no perd el temps en Gas Natural Fenosa. El nou president executiu del grup energètic ha definit una nova estructura organitzativa per reforçar les àrees de negoci del grup i simplificar-les. L'objectiu és "maximitzar el flux de caixa lliure i el desenvolupament orgànic" de la companyia.

  • 23,94€
  • 2,48%

"Aquesta nova estructura simplifica i agilitza la gestió, amb l'objectiu de dotar als negocis d'autonomia al seu àmbit d'actuació i comptar amb una organització adaptada als reptes als quals ens enfrontem com multinacional energètica en un món cada vegada més competitiu i digitalitzat", afirma Francisco Reynés en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Reynés, que presentarà el nou Pla Estratègic 2018-2022 a finals del mes de juny, ha reduït les unitats de negoci de sis a quatre. Cadascuna d'elles disposarà dels recursos necessaris per gestionar autònomament i amb plena responsabilitat el seu àmbit de negoci. Les noves unitats de negoci es responsabilitzen de "maximitzar el flux de caixa lliure del negoci i potenciar el desenvolupament orgànic".

Negoci Gas & Electricitat estarà dirigida per Manuel Fernández. Inclou els negocis de generació i renovables, aprovisionament de gas, comercialització i logística de GNL a nivell global i comercialització de gas i electricitat a Europa.

Rosa Sanz dirigirà Negoci Infraestructures Espanya & EMPL - Medgaz. Inclou els negocis de xarxes de gas i electricitat d'Espanya i els gasoductes del Magrib.

Negoci Infraestructures Llatinoamèrica Zona Sud estarà dirigida per Antonio Gallart. Inclou els negocis de xarxes de gas i electricitat de Xile, Argentina, Brasil i Perú.

José G. Sanleandro dirigirà Negoci Infraestructures Llatinoamèrica Zona Nord. Inclou els negocis de xarxes de gas i electricitat de Mèxic i Panamà.

A més, Reynés ha simplificat "les funcions corporatives que es responsabilitzen de determinar l'estratègia i polítiques del Grup". Carlos J. Álvarez dirigirà l'àrea de Finances, Antoni Basolas, l'àrea d'Estratègia i Desenvolupament Corporatiu, Manuel G. Cobaleda, la Secretaria General i del Consell, Steven Fernández, l'àrea de Mercat de Capitals, Jon Ganuza, l'àrea de Controlling, Jordi Garcia Tabernero, l'àrea de Comunicació i Relacions Institucionals i Antoni Peris, l'àrea de Recursos Corporatius.

Noticias relacionadas

contador