les-fonds-actions-italiens-ont-subi-des-sorties-nettes-records

El Tresor italià ha col·locat aquest dimecres 5.600 milions d'euros en bons i obligacions a 5 i 10 anys, així com a través de certificats de crèdit (CCTS). De nou, la demanda va superar l'oferta, tot i l'enrenou recent que ha experimentat el mercat de renda fixa a Itàlia. Una situació que demostra que els inversors necessiten preocupacions molt més grans per oscar el seu interès en el sistema de subhastes.

Els bons a 5 anys van recaptar 1.750 milions d'euros amb un interès del 2,32% (enfront del 0,56% anterior), amb una ràtio de cobertura de l’1,53, disset centèsimes per sobre de l'últim resultat, fruit, però, per una menor oferta del Tresor durant aquesta subhasta de maig.

Per la seva banda, les obligacions a 10 anys van recaptar 1.820 milions d'euros a un interès mitjà del 3% (enfront de l’1,7% anterior), amb una ràtio de cobertura de l’1,48, una dècima per sobre de l'última subhasta.

Finalment, els CCT a 7 anys expedits per l'organisme adscrit al Ministeri d'Economia van atreure inversió per valor de 2.000 milions d'euros, amb un interès mitjà del 2% (enfront del 0,23% ofert durant l'anterior subhasta).

"Els bons i obligacions a 5 i 10 anys van trobar una demanda decent durant la subhasta d'avui. La mida d'emissió més petita també justifica els forts índexs de cobertura actuals", apunten els analistes de TD Securities.

Noticias relacionadas

contador