Notícies de polsos divises

money euros cash

L'euro, de camí a tancar el seu millor trimestre en set anys

Després d'una setmana d'infart, l'euro tracta de consolidar-se al voltant dels 1,1400 dòlars, després que el recent flirteig del Banc Central Europeu (BCE) amb l'abandonament dels estímuls monetaris hagi desencadenat una onada de compres en la divisa comunitària i va camí de tancar el seu millor trimestre dels últims set anys, amb una pujada de gairebé un 7% des del preu de tancament del 31 de març, als 1,0650 dòlars. Només durant l'última setmana de juny, l'increment ha estat de poc més del 2%.

El multimilionari Mark Cuban, escèptic amb el bitcoin, es rendeix davant les ICOs

D’advertir a Twitter sobre la bombolla del bitcoin, a abraçar l'última tendència al sector de les divises digitals, el multimilionari nord-americà Mark Cuban s'ha apuntat a les Initial Coin Offering (ICO, oferta inicial de monedes digitals), l'últim crit entre les startup (empreses emergents) per aixecar rondes de finançament. Consisteix en l'emissió de 'tokens' criptogràfics a canvi d'inversió en projectes emergents en la tecnologia blockchain i Cuban hi participa a través de l'empresa d'apostes en e-sports (videojocs competitius) Unikrn.

cbcriptodivisas

L'ether remunta un 20% en 24 hores i supera de nou els 300 dòlars

Després de l'aguda correcció que el mercat de les divises digitals ha patit durant les recents jornades, el preu de l’ether, la unitat de la xarxa ethereum, que va arribar a perdre un 25%, s'ha recuperat per sobre dels 300 dòlars, fins un màxim als 330 dòlars. L'auge en el bitcoin ha estat més moderat i l’or' de les moneda digital ha aconseguit estabilitzar-se al voltant dels 2.500 dòlars.

money euros cash

L'euro no fa cas a l'avís del BCE que diu que s'ha malinterpretat Draghi i amplia els seus màxims anuals

I els bancs centrals es van vestir de falcó. Les cares visibles del Banc Central Europeu (BCE) i el Banc d'Anglaterra (BoE per les sigles en anglès), Mario Draghi i Mark Carney, han enviat un missatge clar als inversors des del simposi organitzat pel supervisor europeu a Sintra (Portugal ) i és que el final dels diners gratis és a prop. La reacció al mercat de les divises segueix sent d'impuls alcista de l'euro, que ha ampliat els seus màxims anuals assolits dimecres i la lliura s'ha catapultat també a màxims d'un mes.