Notícies de polsos Àsia

cbjapon5 short1

Claus borsàries de la propera sessió: inflació del Japó

La jornada d'aquest divendres 18 de maig comptarà amb poques referències rellevants. No obstant això, es coneixerà la dada d'inflació o Índex de Preus al Consum (IPC) del mes d'abril al Japó. També es coneixerà l'IPC subjacent del país nipó del quart mes de l'any.

cbrupia

Contagi a gran escala en els emergents: és el torn de la rupia i el real

La lira turca i el peso argentí es llepen les ferides aquest dijous després de diverses jornades durant la qual els mercats emergents han patit com no ho feien des que Donald Trump va guanyar les eleccions als EUA. Les dues divises retallen les seves pèrdues encara que segueixen a nivells històricament baixos, mentre les rupia índia i indonèsia en prenen el relleu. A Llatinoamèrica, el real brasiler també pateix el contagi i es desploma a mínims de dos anys.

cbasia7 short

Les borses asiàtiques tanquen mixtes, pendents de la corba de tipus nord-americà

Les borses asiàtiques han tancat mixtes aquest dijous molt pendents del rendiment dels bons nord-americans, especialment del deute a deu anys que va aconseguir un interès del 3,12%. A més, els inversors continuaran atents a les converses entre els Estats Units i la Xina en matèria comercial, durant una segona ronda de negociacions que ha començat a Washington.