tencent ok
Bolsamanía

Tencent ha tancat amb una pujada del 4% a la Borsa de Hong Kong aquest dijous. El gegant asiàtic es revalora així 22.000 milions de dòlars (18.600 milions d'euros) al mercat, després de superar les expectatives amb els seus resultats trimestrals.

Aquest dimecres, Tencent va publicar després del tancament de les borses asiàtiques uns resultats que van batre totes les projeccions dels experts: va guanyar un 61% més i va incrementar els seus ingressos un 48% durant els tres primers mesos de 2018.

El consens de FactSect atorga al gegant asiàtic un potencial del 23%

El colós asiàtic, propietari de l’'app' de missatgeria WeChat, ho va fer impulsat en el seu negoci de videojocs. No obstant això, les accions de Tencent segueixen a un 12% dels màxims històrics que van tocar al gener.

"Crec que el que se li pot retreure són les despeses i les inversions agressives que planeja la seva administració per al pròxim any", assevera Ryan Roberts, analista de MCM Partners, en declaracions a la 'CNBC'.

Per la seva banda, els analistes de Jefferies van retallar el preu objectiu de Tencent des dels 530 dòlars de Hong Kong per acció fins als 515 dòlars aquest dimecres, però van mantenir la recomanació de 'comprar'. Així mateix, els analistes de Credit Suisse van reduir el seu preu objectiu en 17 dòlars de Hong Kong, fins els 523 dòlars per títol. No obstant això, l'entitat va mantenir la seva qualificació d’'outperform' (per sobre del sector).

En aquests moments, el mercat segueix sent bastant optimista malgrat tot. El consens de FactSect atorga a Tencent un preu objectiu de 513,41 dòlars de Hong Kong, un 23% més que el seu preu actual de cotització.

Noticias relacionadas

contador