ep hotelnhbarcelona
NH HOTEL GROUP

Nova jornada de resultats empresarials la d'aquest dimecres 9 de maig. Durant aquesta sessió serà el torn d’NH Hotels, Oryzon Genomics, Pescanova, Realia, Applus i Aperam, entre d'altres. Més enllà d'Espanya, també presentaran els seus comptes companyies com Siemens, Toyota, Zuric, Deutsche Telekom o Softbank.

  • 4,35€
  • 2,23%
  • 1,01€
  • -0,50%

A més dels resultats, a Espanya l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà els índexs de producció industrial (IPI) i l'estadística de procediment concursal. Per la seva banda, a Itàlia es coneixeran les vendes al detall de març i, a Portugal, la taxa d'atur. Mentrestant, al Regne Unit es publicarà l'índex de vendes al detall de BRC.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units, es publicarà l'índex de preus al productor (IPP), els inventaris de petroli de cru i hi haurà subhasta de deute a 10 anys. A més, farà declaracions Raphael Bostic, membre del FOMC.

ECONOMIA

Espanya: índexs de producció industrial (IPI) i estadística de procediment concursal (09:00h).

Itàlia: vendes al detall del març (10:00h).

Portugal: taxa d'atur del primer trimestre (12:00h).

Regne Unit: índex de vendes al detall de l'BRC d'abril (01:01h).

EUA: IPP d'abril (14: 30h), inventaris de petroli cru (16:30h), subhasta de deute a 10 anys (19:00h), declaracions de Bostic, membre del FOMC (19:15h).

Nova Zelanda: decisió de tipus d'interès (23:00h).

EMPRESES

Espanya: resultats d'Applus, Aperam, NH Hotels, Oryzon Genomics, Pescanova i Realia. Catalana Occident paga dividend.

LA RESTA DE PAÏSOS: Resultats de Siemens, Deutsche Telekom, Softbank, Toyota, Unicredit o Zuric, entre altres.

Noticias relacionadas

contador