• També presenten els seus comptes FCC, Telepizza, Sacyr i Axiare, entre d'altres
ep supermercado dia
EUROPA PRESS/MEDIALUNACOM

Nova jornada de publicació de resultats trimestrals a Espanya. Aquest dijous 10 de maig serà el torn per a DIA, ACS i Ferrovial, encara que també presentaran els seus comptes diverses empreses més del mercat continu: FCC, Sacyr, Axiare, Telepizza, Codere, Elecnor, Prisa i Vocento.

ACS

  • 37,82€
  • -2,33%

Dia

  • 0,01€
  • 0,00%
  • 28,92€
  • 0,28%

L'altra clau de la jornada arribarà des del Regne Unit, on el Banc d'Anglaterra ha de decidir sobre els tipus d'interès i publicarà el seu informe sobre inflació. A més, es coneixerà al país britànic l'índex RICS de preus d'habitatge, la producció industrial de març i la balança comercial.

De tornada a Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística publicarà les xifres de transport de viatgers i de societats mercantils. A Itàlia s'actualitzaran les xifres de producció industrial de març. Per la seva banda, el Banc Central Europeu (BCE) publica el seu butlletí econòmic.

Als Estats Units, es publicarà l'índex de preus al consum (IPC), les xifres de noves peticions de subsidi d'atur i el balanç pressupostari federal.

Pel que fa a Àsia, al Japó es publicarà la balança per compte corrent i, a la Xina, l'IPC i l'índex de preus al productor (IPP).

ECONOMIA

Espanya: xifres de transport de viatgers i societats mercantils (09:00h).

Regne Unit: índex RICS de preus d'habitatge d'abril (01:01h), producció industrial de març (10:30h), balança comercial de març (10:30h), informe del Banc d'Anglaterra sobre inflació i decisió de tipus (13:00h).

Itàlia: producció industrial de març (10:00h).

Eurozona: butlletí econòmic del BCE.

EUA: IPC d'abril (14:30h), noves peticions de subsidi d'atur (14:30h) i balanç pressupostari federal (20:00h).

Japó: balança per compte corrent (01:50h).

Xina: IPC i IPP d'abril (03:30h).

EMPRESES

Espanya: publicació de resultats de DIA, ACS, Ferrovial, FCC, Sacyr, Axiare, Telepizza, Codere, Elecnor, Prisa i Vocento. Unicaja paga dividend.

EUA: resultats de Dropbox i NVIDIA, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador