• El dòlar cedeix terreny en un mercat que torna a posicionar-se davant un increment gradual de les taxes
cbasia1 short11

El verd s'imposa a la majoria de mercats asiàtics, després que el resultat de l'IPC dels EUA del mes d'abril, que va resultar una dècima per sota del consens del mercat hagi animat les compres. Els operadors tornen a inclinar-se per un increment gradual dels tipus d'interès per part de la Reserva Federal (Fed) en lloc d'agressiu i els parquets regionals ho han celebrat amb alces.

  • 24,06€
  • -1,11%

El Nikkei ha rubricat la jornada amb un avanç de l’1,16%, tot i l'apreciació del ien, que es canvia a les 109,383 unitats per dòlar, lluny del màxim de tres mesos, per sobre dels 110,00 iens de la setmana passada -que va tornar a acariciar aquest dijous-. El Hang Seng de Hong Kong avança un 1% i el Kospi sud-coreà ho fa un 0,5%, després que s'hagi conegut que la històrica cimera entre els EUA i Corea del Sud se celebrarà a Singapur el 12 de juny. La borsa local del país asiàtic avança un 0,87%.

A la Xina continental, en canvi, Xangai i Shenzhen es deixen un 0,36% i un 0,76%, respectivament i Austràlia també tanca marginalment en el vermell, amb un declivi del 0,04%. Nova Zelanda, en canvi, deixa una pujada del 0,45%, Tailàndia escala un 1,41% i Bombai, un 0,33%.

Noticias relacionadas

contador