Notícies de empreses

ep recurso de la salida a bolsa de masmovil

Un altre cop a la borsa espanyola: MásMóvil ultima la seva sortida després de l'èxit de l'OPA

Després de l'adéu a la borsa espanyola de BME, el pròxim torn serà el de MásMóvil. Si tot segueix el pla previst, l'operadora de telecomunicacions s'encamina a la seva sortida del parquet després de l'èxit de l'oferta pública d'adquisició (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence. Les tres firmes van confirmar aquest dijous que controlen més del 86% del capital de la propietària de Yoigo.

ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete en el pleno extraordinario recuperacion y

Sis raons per les quals Telefónica caurà a la borsa per sisè any consecutiu

Telefónica ha perdut un 45% a la borsa el 2020. Excepte que passi un miracle més que improbable, la companyia encadenarà el seu sisè any consecutiu en negatiu després de tancar 2019 amb pèrdues del 10%; 2018 amb caigudes del 4,8%; 2017, del 3,7%; 2016, del 6,2% i 2015 amb uns números vermells de -7,9%. L'ensulsiada d'enguany és especialment desastrosa, i acaba de rematar a aquesta dolorosa i interminable sagnia. Quins motius expliquen el desastre borsari de l'operadora?

ep felix abanades presidentequabit inmobiliaria

Quabit perd 50 milions fins a juny per les provisions provocades per la pandèmia

Quabit Immobiliària ha registrat unes pèrdues de 49,86 milions d'euros durant els sis primers mesos d'enguany enfront del benefici de 850.000 euros que va registrar en el mateix període de 2019. El Resultat d'Explotació (–46,3 milions d'euros), s'ha vist impactat negativament per la provisió de deterioració del valor del sòl, per un import de 37,6 milions i per altres provisions per import de 2,5 milions d'euros", explica la companyia.