ep recurso de la salida a bolsa de masmovil
MÁSMÓVIL - Archivo

Després de l'adéu a la borsa espanyola de BME, el pròxim torn serà el de MásMóvil. Si tot segueix el pla previst, l'operadora de telecomunicacions s'encamina a la seva sortida del parquet després de l'èxit de l'oferta pública d'adquisició (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence. Les tres firmes van confirmar aquest dijous que controlen més del 86% del capital de la propietària de Yoigo.

  • 22,50€
  • 0,00%

L'oferta dels ja nous propietaris de MásMóvil era pel 100% del seu accionariat. Aquest era el sostre, però el sòl era aconseguir el 50%, xifra que han aconseguit amb escreix.

A partir d'ara, seguiran els passos que derivin en un més que previsible adéu al parquet abans que acabi l'any, només uns mesos després de deixar l'Ibex. Els fons, que van llançar l'OPA a través de la societat Lorca Telecom BidCo tenen previst continuar comprant accions en el mercat, encara que ja hagi conclòs l'oferta d'adquisició.

JUNTA A LA VISTA

El pròxim moviment serà la convocatòria d'una imminent junta d'accionistes en la qual s'aprovi l'adéu al mercat. Una trobada que es convocarà, previsiblement, durant les pròximes setmanes i on no hi haurà oposició suficient per a una decisió en contra.

D'aquesta manera, el futur de MásMóvil seguirà els passos de BME, on l'operador de mercats suís SIX va continuar adquirint accions a través, en últim terme, del procés de venda forçosa.

Els fons ja indicaven en el fullet de la seva oferta la seva intenció de promoure l'exclusió de les borses espanyoles. En concret, indicaven que tenien intenció de convocar una junta d'accionistes per a acordar l'exclusió de la negociació. També, que durien a terme l'ordre de compra sostinguda d'accions, sobre la totalitat dels títols en circulació, per un termini mínim d'un mes.

És a dir, continuarà comprant accions, al mateix preu de l'OPA, 22,5 euros per acció. I es posava una data límit: sis mesos des de la liquidació de l'oferta de compra.

Noticias relacionadas

contador