Notícies de empreses

ep una mujer pasa junto a una tienda zara

La millor xifra del negoci d'Inditex és als seus magatzems: redueix els 'estocs' un 20%

Inditex ha donat per tancada a la crisi de resultats provocada per l'epidèmia de coronavirus. Torna a fer beneficis al segon trimestre de l'any i va rebre aquest dimecres el suport dels inversors amb una alça del 8%. No obstant això, aquesta dada no és l'única cosa rellevant d'uns comptes de resultats que van superar les previsions més optimistes.

broker caidas portada

Les borses afronten la seva fi de festa: "Tothom s'ho ha passat bé i ara toca la correcció"

Els violins que van acompanyar l'enfonsament del Titanic poden començar a tocar a les borses mundials. És l'advertiment d'Alejandro Zambrano, cap d'estratègia d'ATFX, broker d'FX, CFD, lingots i matèries primeres. L'expert ha aprofitat l'oportunitat per repassar les oportunitats del mercat actual, i ho té molt clar: "El problema és que tot ha pujat tant que és una festa en la qual tots es diverteixen… però ara ve la correcció".

ep pablo isla presidente de inditex en la junta general de accionistas

Isla presumeix de l'imparable negoci online d'Inditex: "Som el líder global del retail"

Inditex ha tancat el semestre més complicat de la seva història però la propietària de Zara està més que satisfeta. Ho està perquè ha tornat a registrar beneficis durant el segon trimestre de l'any i perquè la normalitat ha tornat de cara a la segona meitat de l'exercici. Però, sobretot, perquè el seu negoci online segueix disparat, tot i que ja no hi hagi confinaments, i creix a un ritme del 74%.