ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Les accions de la companyia biofarmacéutica Oryzon Genomics pugen un 9% a la borsa després d'anunciar els resultats d'eficàcia i seguretat d'un assaig en pacients de càncer de pulmó de cèl·lula petita.

  • 1,93€
  • 0,94%

Les accions de la companyia protagonitzen una de les majors pujades de la jornada a la Borsa espanyola, acostant-se per moments al 10% de revaloració. Amb aquesta pujada, els seus títols afermen el balanç positiu fins a aquest moment de l'any.

La companyia ha presentat aquest dijous els resultats de l'assaig mèdic Clepsidra, que ha avaluat el fàrmac Iadademstat en combinació amb platí-etopòsid en pacients de càncer de pulmó de cèl·lula petita en recaiguda, segons ha indicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els resultats s'han conegut en el marc de la conferència Internacional ESMO-2020, que se celebra del 16 al 21 de setembre de manera virtual a causa de la pandèmia de Covid-19.

Els resultats de l'estudi, que s'ha dut a terme en diversos hospitals espanyols, inclouen dades dels 14 pacients reclutats.

La combinació dels tres fàrmacs, Iadademstat més carboplatí-etopòsid, ha presentat signes prometedors d'eficàcia clínica, amb un 40% de respostes observades i una durada mitjana de 4,5 mesos, segons ha indicat Oryzon.

A més, s'han detectat dues estabilitzacions de la malaltia de llarga durada (superior a 4 mesos), la qual cosa configura un indicador global de 60% de benefici clínic observat.

Segons ha assenyalat el director mèdic de Oryzon, Roger Bullock, el nivell global de respostes és esperançador i s'ha vist que el Iadademstat com a monoteràpia és segur i proporciona un benefici terapèutic addicional.

La companyia ha explicat a més que els resultats de l'estudi presentats han de considerar-se preliminars ja que la base de dades de l'estudi encara no està tancada.

Noticias relacionadas

contador