Notícies de empreses

se alquila alquiler alquilar vivienda

Temor a un altre fort repunt dels impagaments si el Govern no modifica les ajudes al lloguer

Els grans tenidors d'habitatge auguren un repunt de la morositat després de l'estiu. El pagament del lloguer està íntegrament lligat a rebre un salari mensual i el seu principal temor és que, quan acabi la temporada turística, milers de treballadors del sector serveis hagin de tornar a l'atur per la impossibilitat de trobar una nova feina per la crisi del coronavirus, segons expliquen fonts del sector. Per aquest motiu, les principals associacions insten a modificar les ajudes al lloguer que ha implementat el Govern durant la pandèmia.

cellnex portada

Cinc raons per les quals Cellnex segueix sent el rei de l'Ibex al 2020

Un altre mes, Cellnex continua sent a l'arrencada de juny el millor valor de l'Ibex amb diferència enguany. Acumula alces de més del 30% i cotitza per sobre dels 50 euros per títol. La companyia transmet confiança en un moment de gran incertesa, i la majoria dels analistes aposten per ella. Aquests són els motius que donen per explicar aquesta preferència.

georgefloydprotestas

Signe mixt a Wall Street: el Nasdaq frena davant del seu màxim històric

Wall Street cotitza amb signe mixt, ja que el Nasdaq ha frenat davant del seu màxim històric de 9.838 enters. La Borsa de Nova York no troba catalitzadors per continuar pujant després del seu històric ral·li en 'V' des dels mínims de març, però tampoc no veu raons per vendre. La reobertura de l'economia contraresta els factors negatius, com són els avalots en protesta per l'assassinat de George Floyd a les mans d'un policia.

Ibex: els valors que més pugen són Merlín (+6,33%) i Indra (+5,38%)