ep tubos reunidos
TUBOS REUNIDOS - Archivo

Tubos Reunidos va perdre 10,4 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any per l'impacte de la Covid-19. Aquests números vermells, no obstant això, són inferiors als registrats durant el mateix període de 2019, de -13,3 milions d'euros.

  • 0,66€
  • -1,05%

L'import net de la xifra de negoci de la companyia va créixer un 11% en aquest període, fins als 77,1 milions d'euros, mentre que l'EBITDA es va situar en 0,7 milions comparat amb la xifra negativa de -4,8 milions del mateix període de 2019.

Durant el primer trimestre, el flux de caixa operatiu ha aconseguit un import positiu de 0,6 milions d'euros. Les diverses mesures de gestió aplicades pel grup per fer front al virus, així com la utilització de les línies de l'acord de refinançament de finals de 2019, han permès reduir la inversió en circulant del grup en 23,7 milions d'euros aquest trimestre.

Les inversions netes de capital del primer trimestre han suposat una sortida de caixa d'1,1 milions d'euros. El flux de caixa lliure a ascendit a un import positiu de 23,1 milions d'euros al primer trimestre, a conseqüència de la utilització de les línies de circulant de l'acord de refinançament de l'exercici 2019.

Noticias relacionadas

contador