ep recursoezentis
EZENTIS - Archivo

Berenberg ha reiterat el seu consell de 'comprar' per a Ezentis. La casa d'anàlisi alemanya manté també el seu preu objectiu de 0,45 euros per acció a la cotitzada espanyola, que actualment es mou en els 0,27 euros per acció.

  • 0,16€
  • 0,75%

"Presenta un model de negoci atractiu i resilient davant la crisi", afirma la alemanya al seu últim informe. A més, és una aposta defensiva en una etapa amb tantes incerteses com l'actual.

"La crisi del coronavirus hauria de tenir només un impacte lleu sobre la companyia, limitat al confinament estricte en el qual l'activitat i demanda cau pel seu propi pes", segueix Berenberg. "Ens continua agradant l'empresa com a líder en un mercat en continu creixement i a la recerca de la consolidació", afegeixen.

"Les tendències del mercat continuen essent, grosso modo, positives de cara a la inversió en infraestructures tecnològiques com el 5G i la transició energètica", assevera l'alemanya.

"Ezentis ha confirmat a més els seus objectius per a 2023 i, si es consolida en aquest mercat, pot acabar guanyant encara més terreny a mesura que empreses més petites són ofegades per la pandèmia", conclou.

Noticias relacionadas

contador