Notícies de empreses

ep los hermanos amodio

Els germans Amodio, convençuts de poder rellançar la cotització d'OHL

Luis i Mauricio Amodio, amos de Grup Caabsa, es convertiran en els principals accionistes d'OHL amb un objectiu clar: recuperar el múscul financer de la constructora i impulsar-ne la cotització. Els germans mexicans estan convençuts de poder "retornar-li a curt termini la viabilitat, reactivar-ne la capacitat financera i el prestigi empresarial", segons destaquen en un comunicat.

rome-prolonge-son-soutien-a-alitalia-et-le-delai-pour-la-cession

Les aerolínies veuen el sol entre els núvols de la crisi i esperen una recuperació a l'estiu

El sector de les aerolínies és sens dubte un dels més afectats per la crisi sanitària i econòmica conseqüència del coronavirus. L'absència de vols i de connexions internacionals, més enllà de casos puntuals i per motius excepcionals, ha eliminat gran part del negoci dels operadors per a 2020. No obstant això, a poc a poc comencen a veure signes de recuperació i tornen a programar vols amb la vista posada a recuperar una part del negoci a la temporada alta de l'any, l'estiu.

lufthansa-confirme-discuter-d-un-plan-de-soutien-de-9-milliards-d-euros

Lufthansa s'aproxima a un rescat per part del govern alemany

L'aerolínia alemanya Lufthansa ha confirmat aquest dijous que és a prop d'un rescat per part del govern de Berlín a través d'un pla de 9.000 milions d'euros que permetria a l'estat federal obtenir una participació significativa del grup.