Notícies de polsos

ep paneles del ibex 35 en el palacio de la bolsa a 4 de abril de 2024 en madrid espana

L'IBEX cau un 2,1% durant la setmana en un escenari d'elevada tensió geopolítica

L'IBEX 35 rebota aquest divendres després de les caigudes importants d'ahir (+0,34%, 10.686 punts), encara que places europees com Alemanya i França han caigut amb moderació. No obstant això, el selectiu espanyol acomiada aquest divendres una altra mala setmana que, novament, ha estat marcada pel refredament de les perspectives de rebaixes de tipus als EUA després de publicar-se una dada d'IPC del març que va sortir per sobre del que s'esperava. La setmana passada, l'índex espanyol va perdre un 1,4% pel mateix motiu després de les declaracions de diversos membres de la Reserva Federal que també van afectar les previsions de rebaixes de tipus.

ep paneles fotovoltaicos de iberdrola

Iberdrola genera 10.489 GWh renovables al primer trimestre, màxims de 10 anys

Iberdrola ha tancat el primer trimestre del 2024 generant 10.489 GWh amb energies netes, xifra que suposa un increment del 19,4% respecte al mateix període de l'any anterior. Una dada que marca màxims des del 2014 gràcies a la nova capacitat instal·lada i a l'increment de la pluviositat durant el període, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

dl citigroup citi bank citi group citibank finance banking united states logo unsplash

Citi supera les previsions fins al març i Fraser anuncia el final dels acomiadaments

Els beneficis de Citigroup han sorprès el mercat. El gegant bancari nord-americà ha anunciat que els guanys van caure un 27% fins a 3.371 milions de dòlars, per a un total d'1,58 dòlars per acció, molt per sobre dels 1,23 dòlars per acció que projectaven els analistes. La companyia atribueix aquest resultat a pèrdues netes de crèdit més grans en targetes, parcialment compensades per una menor reserva per a pèrdues de crèdit acumulada.