ep archivo   sede de grifols en barcelona cataluna espana
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Moviments destacats al capital de Grifols. El banc dels Estats Units Goldman Sachs ha declarat el control sobre el 6,25% del capital. Aquesta participació s'articula mitjançant accions (1,66%) i instruments financers derivats (4,58%), segons els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

  • 10,04€
  • -1,38%

A més, l'inversor britànic Chris Rokos, que gestiona el fons de cobertura Rokos Capital Management, n'ha declarat una participació de l'1,13% mitjançant instruments derivats, que se suma a la declarada per un altre fons de cobertura, Melkart, sobre l'1,12%, al mes de març passat.

D'aquesta manera, prossegueixen els moviments rellevants al capital de la farmacèutica, que també segueix pressionada pels inversors baixistes.

En aquest sentit, quatre fons de cobertura especialitzats a obrir posicions curtes declaren una participació superior al 0,5% en Grifols.

És AKO Capital, que manté un curt sobre el 0,6% del capital de Grifols; Millennium International Management, amb una posició a la baixa sobre el 0,61%; Janus Henderson, que en controla curt el 0,53%; i Marshall Wace, amb una posició baixista sobre el 0,61%.

Noticias relacionadas

contador