Notícies de polsos

brexit-johnson-rencontre-corbyn-pour-parler-du-calendrier

Johnson perd avantatge a les enquestes a 24 hores de les eleccions al Regne Unit

Boris Johnson encara la recta final de la campanya electoral per a les eleccions d'aquest dijous al Regne Unit amb notícies menys optimistes que fa unes setmanes. Una enquesta de YouGov ha retallat l'aclaparadora majoria dels conservadors a 339 escons, xifra que els dona encara un bon marge per sobre de la majoria absoluta a la Cambra dels Comuns, que està a 326 escons, però incrementa les possibilitats que el primer ministre repeteixi els resultats de la seva antecessora en el càrrec, Theresa May.

sareb2 portada

Sareb busca fitxar un conseller delegat per a la seva transformació en immobiliària

Sareb vol fitxar un conseller delegat amb l'objectiu que lideri la seva conversió en una companyia immobiliària, per la qual cosa ja ha obert un procés de selecció. L'anomenat banc dolent compta amb el vistiplau dels seus principals accionistes, tant del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) com del Santander, per a aquest procés de reorganització.

ep cartel de la convocatoria de tsunami democrtic

Tsunami insisteix al Barça a exhibir el lema 'Spain sit and Talk' si vol "normalitat"

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es reuneix aquest dimecres d'urgència per estudiar els diferents escenaris que es presenten davant el Barça-Madrid del 18 de desembre, per les amenaces de protestes de la plataforma Tsunami Democràtic. Tenen por que pugui provocar que el partit no es jugui amb normalitat. En conèixer la cimera, el moviment independentista ha insistit que l'única forma de garantir "normalitat" durant el clàssic és que permeti que el Camp Nou exhibeixi el lema 'Spain sit and talk' ('Espanya, seu i parla').

Inditex es desperta amb pujades de l'1,12%

L'IBEX es desperta amb lleugeres caigudes, del 0,10% fins als 9.311 punts