Notícies de polsos

ep la juntadia respaldaplanfridmanlaasistencia con un quo

Els accionistes de DIA fugen del valor davant l'augment del risc de fallida

Els accionistes de DIA es temen el pitjor d'acord amb l'evolució en borsa de la companyia. Durant tres sessions, DIA s'ha deixat un 9,8% (aquest dijous ha perdut un altre 2,2%) i s'ha allunyat considerablement dels 0,67 euros, preu de l'OPA del rus Mikhail Fridman. Concretament, els títols de la companyia se situen ara als 0,587 euros.

ep comparecenciaa corunapresidenteinditex pablo isla sobreresul

Inditex pateix en borsa després d'un nou toc de Morgan Stanley

Inditex no està tenint una bona setmana. Després de pujar durant la passada gairebé un 7%, aquest dijous lidera les caigudes de l'IBEX, perd un 2,5% i durant aquestes tres sessions es deixa un 3,6%. Des del punt de vista tècnic, els analistes de Bolsamanía insisteixen que aquesta correcció és "normal" després de les fortes pujades. En tot cas, hi ha notícies que la propicien, i és que Morgan Stanley ha donat un nou toc a la tèxtil a través d'un informe en què reitera el consell d''infraponderar' i adverteix de les "pressions creixents" que afecten la seva creixement.

ep economiabolsa- ibex 35 sube015 a media sesionafianza9400 puntos

L'IBEX recupera els 9.500 punts endollat a Iberdrola després dels seus resultats

Després de corregir un 1,3% durant les dues primeres sessions de la setmana després de marcar nous màxims anuals dijous passat a 9.588 punts, l'IBEX 35 s'ha 'endollat' als guanys d'Iberdrola (+4,3%) per les seves resultats per pujar un 0,47% i recuperar per la mínima els 9.500 enters (9.501,20 punts). Altres elèctriques com Endesa (+1,55%) i Naturgy (+1,54%) també han registrat guanys destacats. Per la seva banda, la resta de grans borses europees ha tancat amb pèrdues moderades.

ep ere planteadodia afectaandalucia319 trabajadores 86 deplantilla segun ccoo

Emmanuel Boussard supera el 4,3% de DIA i afegeix més pressió a Fridman

Emmanuel Boussard, un dels fundadors de la companyia d'inversió Boussard & Gavaudan Partners, ha tornat a elevar la seva participació en DIA fins al 4,37% del capital de la cadena de supermercats, en ple període d'acceptació de l'oferta pública d'adquisició (OPA) d'accions de LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhaïl Fridman.

L'IBEX 35 tanca amb pujades del 0,47% fins als 9.501,2 punts

IBEX-35: els valors que més cauen són Inditex (-2,56%) i Arcelor Mittal (-2%)

IBEX-35: els valors que més pugen són Iberdrola (+4,3%) i Mediaset España (+3,58%)