Notícies de polsos

ep repsol alcanzaacuerdonovatekun megacontrato de suministrolar

Repsol davant d'IAG, la cara i la creu del ral·li del petroli

Repsol ha estat aquest dimarts un dels millors valors de l'IBEX amb pujades del 0,8%. A la banda contrària del selectiu s'ha situat IAG, que s'ha deixat un 3,6%. Totes elles estan recollint, per bé i per mal, l'últim ral·li del cru que ha portat el barril Brent a marcar nous màxims de l'any en superar els 74 dòlars mentre que el West Texas escala per sobre dels 66 dòlars.

ep libex-35 obre pla 008 imante encota dels 9500 punts

L'IBEX (-0,57%) talla la seva ratxa alcista i s'allunya dels seus màxims anuals

L'IBEX 35 ha cedit un 0,57%, fins als 9.527,20 punts, pressionat per la majoria de valors, entre els quals han destacat els descensos en Ence, IAG, les acereres i els bancs. Això després de marcar nous màxims anuals dijous passat (als 9.581 punts) i davant una setmana que estarà dominada pels resultats empresarials i per les eleccions generals a Espanya.

neinor homes

El fons Orion desembarca en Neinor Homes i arriba gairebé el 6% del capital

El fons Orion Capital Managers, especialitzat en la inversió en actius immobiliaris, ha desembarcat en el capital de la promotora Neinor Homes després de l'última advertència de beneficis llançada per la companyia, que al seu torn ha provocat la sortida d'Invesco, un altre dels seus accionistes institucionals.

L'IBEX 35 tanca amb caigudes del 0,57% fins als 9.527,2 punts

IBEX: els valors que més pugen són Amadeus (+2,21%) i Viscofan (+0,99%)

IBEX: els valors que més cauen són Ence (-4,96%) i IAG (-3,63%)