cbjaponeconomia
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dijous. Especial atenció a les informacions que apunten que Pequín pot retirar els seus estímuls després de publicar unes dades macro millors del que s'esperava. Tot seguit, els compostos de Shenzhen i Xangai s'han deixat un 2,4% i un 3,4%, respectivament.

A Hong Kong, l'índex Hang Seng ha cedit un 0,8% al tancament de la sessió arrossegat pel gegant Tencent, que ha caigut un 2%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha avançat a prop de mig punt i el Topix ha repuntat un altre mig punt al tancament de la sessió. Unes pujades que han tingut lloc al mateix temps que el banc central del Japó anunciava que mantindrà els tipus "extremadament baixos", almenys, fins a 2020.

A Corea del Sud, el Kospi ha caigut un 0,48% després d'unes dades macro que van mostrar desacceleració en l'economia sud-coreana. Després de publicar aquestes xifres, diversos analistes van rebaixar les seves previsions respecte al creixement del país per 2019. Finalment, l'ASX 200 ha estat tancat a causa d'una festivitat local.

Especial atenció també al petroli en una setmana marcada pel seu ral·li. El Brent torna a guanyar terreny amb pujades properes al mig punt mentre que el West Texas cedeix lleument i perd els 66 dòlars per barril.

Noticias relacionadas

contador