ep abengoa apruebaemisionbonos convertibles97 milloneseurosr
EUROPA PRESS - Archivo

Abengoa ha comunicat que torna a estendre el termini per al tancament de la seva reestructuració, en aquest cas fins aquest divendres, el 26 d'abril. Originalment, la companyia havia d'haver anunciat el seu tancament l'1 d'abril però ho va estendre fins a l'11 d'abril. Després, va tornar a ampliar-lo fins aquest dimecres, 24 d'abril. I ara ha tornat a augmentar aquest termini per tancar un acord amb la banca.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

"La societat informa que s'ha acordat amb els comitès rellevants l'extensió de la data límit per al tancament de l'operació de reestructuració fins al proper 26 d'abril de 2019. De la mateixa manera, s'ha estès el Contracte de Bloqueig (Lock-up Agreement) fins a aquesta mateixa data", ha assenyalat la companyia en un concís fet rellevant enviat a la CNMV.

Els continus ajornaments fan inevitable que sorgeixin dubtes al voltant d'aquesta operació, tot i que la companyia ha precisat que es deuen a aspectes tècnics. Durant les últimes jornades, Abengoa ha estat pujant en borsa a l'espera de notícies. Aquest any, els títols de classe B de la companyia es revaloren més d'un 300% i els de classe A, més d'un 100%.

Noticias relacionadas

contador