Notícies de polsos matèries primeres

wall street portada 1

Wall Street torna al verd en una jornada dominada per la volatilitat

Wall Street ha començat la sessió amb guanys, però s'ha capgirat i ara mateix cotitza amb pèrdues (Dow Jones +0,35%, S&P 500 +0,36% i Nasdaq +0,40%). Un cop més, la volatilitat està present en els índexs nord-americans, per la qual cosa és difícil determinar quin serà el color del tancament. Durant la jornada d'ahir, va registrar fortes pèrdues durant tota la sessió, però va remuntar en els últims 20 minuts i va aconseguir alces de l'1%.

portada ibex35bolsa

L'IBEX tanca amb una caiguda de l’1,38% i segueix en camí als mínims del Brexit

L'IBEX ha caigut amb força aquest dijous durant la tornada a la negociació després de l'aturada de les festes nadalenques. Després de començar el dia amb una lleugera pujada, no ha aprofitat l'històric rebot de Wall Street viscut durant l'anterior sessió i el selectiu espanyol ha tancat la jornada deixant-se un 1,38% i, tot i aconseguir salvar la barrera dels 8.300 punts després d'haver arribat a caure fins als 8.286, continua encaminant cap als mínims del Brexit, situat als 7.600 punts.

New York Stock Exchange, markets, traders, USA, stocks, shares, Wall Street. Photo: Pete Bellis

Wall Street es deixa més d'un 1% després de la històrica pujada de dimecres

Wall Street torna a les fortes caigudes després de l'històric ral·li de dimecres (Dow Jones -1,34%, S&P 500 -1,23% i Nasdaq -1,34%). Durant la jornada d'ahir, les borses nord-americanes van repuntar al voltant d'un 5%, amb la qual cosa van aconseguir remuntar part de les caigudes del 8% que havien sofert durant les quatre sessions anteriors.