cbasia93 short1
37.628,48
  • -831,60
  • -2,16%

El Nikkei japonès ha tornat a liderar les caigudes als parquets asiàtics per tancar la setmana contagiats per la resta de borses després d'un discurs de la Reserva Federal nord-americana més agressiu del que s'esperava.

Concretament, el Nikkei 225 ha tancat amb caigudes de l’1,1% mentre que el Topix s'ha deixat un 1,9%. En el cas del Nikkei, l’índex ha aprofundit en les seves fortes caigudes de l'anterior sessió, quan va tancar cedint un 2,5%.

Per la seva banda, el Kospi sud-coreà s'ha recuperat lleugerament de les pèrdues de la jornada anterior amb una pujada del 0,07% al tancament. A Austràlia, l’ASX 200 ha acabat cedint els seus guanys inicials per tancar amb caigudes del 0,69%.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han tancat deixant-se un 0,7% i un 0,9%, respectivament. Mentrestant, el Hang Seng de Hong Kong ha recuperat les seves pèrdues anteriors per tancar amb un avanç del 0,3%.

A l'altra banda del Pacífic, Wall Street va tancar la seva segona sessió consecutiva de fortes caigudes amb els seus principals índexs ressentint encara per aquest discurs menys tou del que s'esperava de la Fed.

Noticias relacionadas

contador