recep-tayyip-erdogan-appelle-a-la-redaction-d-une-nouvelle-constitution-turque

No tenim cap figura de tornada en l’encreuament que ens anticipi el final del moviment de caiguda de la divisa otomana contra l'euro.

  • 34,7110 TRY
  • 0,11%

El moviment d'apreciació de la lira turca dels últims dies contra l'euro i contra el dòlar no canvia gens ni mica la debilitat de la divisa otomana davant els principals encreuaments. Es tracta, de moment, d'un simple descans momentani. Una pausa al camí. Dit això, no es pot descartar fins i tot que el preu estigui tractant de donar forma a un triangle (màxims decreixents i mínims creixents) de continuïtat de tendència.

El que està clar és que les zones de control més importants en aquest moment es troben a les 6,4865 lires/euro com a suport i els mínims històrics (8,01320) com a resistència. El que sigui que passi abans, la perforació del suport o la superació de la resistència, serà el que ens indiqui el sentit del següent gran moviment en tendència. Encara que, a priori, el més lògic seria apostar perquè l’encreuament torni a marcar nous mínims històrics contra l'euro i el 'bitllet verd' durant les properes sessions/setmanes.

Gràfic diari de l'EUR/TRY

Noticias relacionadas

contador