Notícies de empreses

ep dimas gimeno alvarez

Gimeno demana l'informe complet de l'auditoria sobre contractació en seguretat d'El Corte Inglés

L'expresident d'El Corte Inglés Dimas Gimeno ha reclamat, a través de burofax, l'informe complet de l'auditoria externa realitzada per BDO Auditors sobre la contractació en el departament de seguretat del grup de grans magatzems, en no tenir coneixement del seu contingut "com conseller i accionista" i com "impulsor" de l'esmentat treball, segons han informat a Europa Press fonts pròximes al directiu.

New York Stock Exchange, NYSE, markets, Wall Street

Suaus caigudes a Wall Street a prop de màxims històrics

Wall Street registra vendes molt moderades mentre l'S&P 500 i el Nasdaq es troben molt a prop dels seus anteriors màxims històrics, que en el cas del primer índex es remunten a finals del passat mes de gener. El mercat es comporta amb timidesa a l'espera d'una nova jornada estiuenca durant la qual no s'espera massa moviment.

e.on eon

L'alemanya E.On guanya un 30% menys durant el primer semestre

La companyia alemanya de subministrament energètic E.On va guanyar 2.704 milions d'euros durant la primera meitat de l'any, xifra que suposa un descens del 30% en comparació amb el seu resultat del mateix període de 2017, quan els comptes de la 'utility' van registrar un impacte positiu d'uns 2.850 milions per la devolució de l'impost a l'energia atòmica.

ep hotelsri lankminor hotels

Minor augmenta el seu benefici un 64% recolzat en NH Hotel

Minor International (MINT) va registrar un benefici net de 1.205 milions de baht (31,4 milions d'euros) durant el segon trimestre del 2018, xifra que representa un augment del 64% respecte al mateix període de l'any anterior (737 milions de baht o 19,2 milions d'euros).