inversorcara

Les borses asiàtiques han tancat mixtes aquest dimecres després que aquest dimarts Wall Street tanqués en verd davant certa relaxació de les tensions comercials entre la Xina i els Estats Units.

  • 37.628,48
  • -2,16%

El nipó Nikkei 225 ha tancat cedint un 0,1%, tot i el bon fer de les seves 'telecos' i bancs, que han repuntat més d'un 1% al tancament de la sessió.

Els mercats celebren el cert alleugeriment de la guerra comercial entre la Xina i els EUA

El Kospi sud-coreà ha tancat amb una alça del 0,6% i, a Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha avançat un 0,23% impulsat pels guanys del seu sector financer.

Amb tot, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha tancat amb un repunt del 0,15% gràcies al rendiment dels seus energètiques. Finalment, a la Xina continental, el compost de Xangai ha caigut un 0,32%.

La guerra comercial segueix latent als mercats. "L'amenaça d'una forta escalada dels aranzels" és assenyalada per Ray Atrill, estrateg del Banc Nacional d'Austràlia, com un dels principals perills que afronten els inversors. "El mercat borsari als EUA es comporta com si no es prengués seriosament les amenaces de Trump de seguir endavant en la guerra comercial amb la Xina", conclou.

Noticias relacionadas

contador