ep carlos slim esther koplowitzpablo colioel investor day del grupo
FCC

El conseller delegat de FCC, Pablo Colio, ha invertit uns 279.000 euros en comprar un paquet de títols del grup de construcció i serveis representatiu del 0,007% del seu capital social.

FCC

  • 13,40€
  • 5,51%

El primer executiu de la companyia controlada per Carlos Slim ha comprat 25.000 accions de l'empresa a un preu d’11,15 euros per títol, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Es tracta d'un preu un 0,6% per sobre del d’11,08 euros al qual FCC va tancar la sessió de borsa del passat 6 d'agost, data en què va tenir lloc la compra de títols.

L'adquisició té lloc gairebé un any després que el setembre de 2017 Colio fos nomenat conseller delegat d’FCC i dies després que el passat 31 de juliol el magnat mexicà, juntament amb la presidenta de l'empresa, Esther Alcocer Koplowitz i el mateix conseller delegat, protagonitzaven el primer 'Dia de l'inversor' de la companyia, durant el qual es va donar per conclòs el seu procés d'ajust.

Durant aquesta jornada, Carlos Slim va assegurar la seva intenció en mantenir-se en el capital de FCC, grup en el qual va desembarcar i 'rescatar' el 2014 que, a més, contempla el 2019 tornar a pagar dividend, suspès des de 2013.

D'aquesta manera, l'empresari va donar per acabada la fase d'ajust i reestructuració que la companyia havia dut a terme des de 2015 i va proclamar l'inici d'una nova etapa de creixement i expansió.

"FCC està en una situació excepcional, tant en el financer, com en el operatiu i administratiu. Té una posició financera sana i de fortalesa, i està en condicions òptimes d'abordar el seu desenvolupament", va assegurar el magnat en la seva intervenció durant la qual va estar flanquejat per la segona accionista de la companyia, Esther Koplowitz, i la seva filla i presidenta Esther Alcocer Koplowitz.

Noticias relacionadas

contador