ep hotelsri lankminor hotels
MINOR HOTELS

Minor International (MINT) va registrar un benefici net de 1.205 milions de baht (31,4 milions d'euros) durant el segon trimestre del 2018, xifra que representa un augment del 64% respecte al mateix període de l'any anterior (737 milions de baht o 19,2 milions d'euros).

Aquest creixement va ser liderat, segons la companyia, pel "sòlid" comportament del seu negoci principal, Minor Hotels, impulsat per un "fort" creixement dels ingressos per habitació disponible (RevPar) als seus principals mercats, per una major contribució del seu negoci immobiliari, així com per una contribució positiva de la recent inversió de Minor Hotels a NH Hotels.

Durant el segon trimestre de 2018, MINT va registrar un ajust positiu del valor de la seva inversió en Benihana de 121 milions de baht (3,14 milions d'euros). Sense tenir en compte aquest ingrés no recurrent, el benefici net principal de MINT va assolir un increment del 47% respecte al mateix període de l'any anterior. Pel que fa al primer semestre de 2018, MINT va reportar un benefici net de 2.925 milions de baht (76.130.000 d'euros), xifra que suposa un augment del 10% respecte al mateix període de l'any anterior (2.661 milions de baht o 69,26 milions d'euros).

El negoci de Minor Hotels inclou la propietat i administració d'hotels i apartaments, el desenvolupament immobiliari i altres negocis complementaris. Durant el segon trimestre de 2018, Minor Hotels va registrar un benefici net de 705 milions de baht (18.350.000 d'euros), xifra que representa un augment del 145% respecte al mateix període de l'any anterior (287 milions de baht o 7,47 milions d'euros). Els ingressos per habitació disponible (RevPar) de la cartera hotelera pròpia van augmentar un 4% interanual durant el segon trimestre, en comparació amb el mateix període de l'any anterior, impulsats pels fluxos turístics, la cartera d'actius de Minor Hotels i les iniciatives de màrqueting, tot això mentre el baht tailandès continua enfortint-se respecte a altres monedes en què Minor Hotels opera, especialment el dòlar nord-americà, el real brasiler i les monedes africanes.

Sense tenir en compte l'impacte del tipus de canvi, els ingressos per habitació disponible (RevPar) de la cartera d'hotels en propietat de MINT van augmentar en un 7%, principalment com a resultat del creixement de l’11% dels ingressos per habitació disponible (RevPar ) dels hotels a l'estranger.

Minor Food opera una cartera de restaurants en quatre mercats principals: Tailàndia, la Xina, Austràlia i Singapur. Minor Food va registrar un benefici net de 470 milions de baht (12.230.000 d'euros) durant el segon trimestre del 2018, xifra que representa un augment del 9% en comparació amb el mateix període de l'any anterior, durant el qual va registrar un benefici net de 431 milions de baht (11.210.000 d'euros). Aquest increment respon, principalment, a un ajust positiu de 121 milions de baht (3,14 milions d'euros), com a resultat de la inversió en Benihana.

Minor Lifestyle és el distribuïdor exclusiu de Tailàndia de moda i productes per a la llar que opera sota una varietat de marques internacionals i és fabricant per contracte d'articles per a la llar per a empreses de béns de consum (FMCG). Minor Lifestyle va registrar un benefici net de 30 milions de baht (780.920 euros) durant el segon trimestre, xifra que representa un augment del 67% respecte al mateix període de l'any anterior (18 milions de baht o 468.552 euros).

Noticias relacionadas

contador