Notícies de empreses

ep tobias martinez i francisco reynes cellnex telecom

Tobías Martínez assumeix tots els poders de Cellnex després de la marxa de Francisco Reynés

Francisco Reynés ha renunciat com a president i membre del consell d'administració de Cellnex com a conseqüència del seu nomenament com a president executiu de Gas Natural. En un comunicat emès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'operador d'infraestructures de telecomunicacions ha agraït els serveis prestats per part de l'exconseller delegat del seu màxim accionista, Abertis.

goldman-sachs-pourrait-deplacer-1-000-salaries-de-londres-a-francfort

Goldman Sachs augmenta la seva posició en DIA fins al 4,768%

El banc nord-americà continua modificant la seva política d'inversió en el grup DIA després d'augmentar el seu nivell de participació fins a arribar al 4,768%, segons reflecteixen els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Goldman Sachs abandona així la seva anterior posició del 3,301%.

nestle-envisage-de-ceder-son-activite-us-de-confiserie

Nestlé redueix el seu benefici un 16% fins als 6.234 milions en un amarg 2017

El gegant suís de l'alimentació, Nestlé, ha anunciat un benefici net atribuït de 6.234 milions d'euros durant el seu exercici fiscal de 2017, un 15,8% menys que l'any anterior. El CEO del grup, Mark Schneider, ha reconegut que: "el nostre creixement de vendes orgànic el 2017 va estar dins del rang establert però per sota de les nostres expectatives".