ep seufluidra
FLUIDRA

Fluidra i el fabricant nord-americà Zodiac estan iniciant un procés de sindicació per refinançar l'estructura del capital del deute d’ambdós grups, que tindrà els seus efectes a partir de la data d'efectivitat de la fusió, segons ha informat la companyia catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 20,04€
  • -0,60%

En concret, està previst que el refinançament inclogui els següents préstecs multidivisa: un préstec sènior garantit de 850 milions d'euros, una línia de crèdit 'revolving' (RCF) de 130 milions d'euros i una línia de crèdit basada en actius (ABL) de 230 milions de dòlars (184 milions d'euros), xifra que suposa un total de 1.164 milions d'euros.

Fluidra i Zodiac van anunciar la seva fusió el passat mes de novembre per crear un líder global al sector de la piscina. Està previst que la fusió es faci efectiva durant la primera meitat de 2018 i la companyia resultant arribi a una vendes de 1.300 milions d'euros, un EBITDA combinat de 210 milions d'euros i sumi un total de 5.500 empleats operant en 46 països.

Noticias relacionadas

contador