• Tidal s'uneix als altres competidors de Spotify a Espanya: Apple Music i Google Play Music
Tidal

Spotify està cada vegada menys sol a la pista de ball. Tidal, la plataforma de 'streaming' musical del raper Jay-Z, prepara el seu desembarcament a Espanya de la mà de Vodafone. Qui se’n portarà el major tros del pastís?

  • 0,68£
  • -3,00%

La tarifa mensual de Tidal serà de 8,99 euros per als clients de Vodafone de la versió Premium i de 17,99 euros per a la versió Hi-Fi (1 i 2 euros més barat, respectivament, de contractar el servei sense ser usuari de l'operadora britànica). A més, la plataforma de 'streaming' serà gratuïta els tres primers mesos entre els abonats de Vodafone.

Tidal s'uneix als altres competidors de Spotify a Espanya: Apple Music i Google Play Music

D'aquesta manera, Tidal s'unirà a la llista de fronts oberts que té Spotify al mercat espanyol: Apple Music i Google Play Music. La companyia de Jay-Z buscarà diferenciar-se de la resta dels seus competidors oferint algunes pel·lícules i sèries, a més de vídeos musicals (videoclips) dins de la seva plataforma.

A més, Tidal podrà beneficiar-se de Vodafone Music Pass, un servei que permet als seus clients gaudir de música en 'streaming' sense límits des de diferents plataformes i sense consumir megues de la tarifa contractada a l'operador.

Tidal s'uneix així a la cartera de serveis que aporten valor afegit a Vodafone a Espanya. I és que l'operador britànic de telefonia i ADSL ja va anunciar la incorporació de Netflix i Spotify a la seva oferta, a més de l'arribada d'HBO Espanya o Filmin, entre d'altres, per enriquir el seu catàleg de Vodafone Pass.

MÚSICS INDIGNATS

Tidal va ser llançat a l'octubre de 2014 però no seria fins al març de 2015 quan el raper Jay-Z anunciaria la seva compra i començaria a donar-lo a conèixer entre el gran públic. La seva carta de presentació: ser el primer servei de música per streaming fins al moment que és propietat únicament d'artistes entre els quals destaquen grans noms com Madonna, Beyoncé (esposa de Jay-Z), Kanye West, Rihanna o Chris Martin, vocalista de la banda Coldplay.

Tots ells expressen així la seva independència de Spotify perquè no estaven satisfets amb la retribució que rebien per la reproducció de les seves cançons. I el que va començar com una iniciativa que buscava ser transgressora dins el sector, ja acumula més de 52 milions de cançons i 207.000 vídeos al seu catàleg.

contador