• Després del salt de Reynés a la presidència de Gas Natural
ep tobias martinez i francisco reynes cellnex telecom
EUROPA PRESS

Francisco Reynés ha renunciat com a president i membre del consell d'administració de Cellnex com a conseqüència del seu nomenament com a president executiu de Gas Natural. En un comunicat emès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'operador d'infraestructures de telecomunicacions ha agraït els serveis prestats per part de l'exconseller delegat del seu màxim accionista, Abertis.

  • 31,39€
  • 0,74%

El càrrec de president del consell d'administració serà ocupat per Tobías Martínez, "que seguirà exercint, al seu torn, el càrrec de conseller delegat de la companyia", informen. D'altra banda, la vacant que deixa lliure Reynés serà ocupada per un altre membre d’Abertis, David Díaz Almazán. El conseller delegat d’Arteris, filial brasilera de la concessionària, ocuparà aquest lloc.

D'altra banda, també renúncia al consell Lluís Deulofeu Fuguet, director general de SANEF, filial francesa d'Abertis, que serà substituït per un altre membre de la concessionària com és Carlos del Río Carcaño. Una altra de les decisions del consell ha estat designar el conseller independent Giampaolo Zambeletti (president de RCS Investimenti i VicePresident d'Unidad Editorial) com a conseller coordinador.

Per la seva banda, Francisco Reynés podria arrencar la seva etapa com a president de Gas Natural a partir del mes d'abril. José Aljaro, fins ara director general financer d'Abertis, ha estat nomenat per la concessionària com a nou primer executiu amb el càrrec de director general, en substitució de Reynés.

Noticias relacionadas

contador