Notícies de economia

ep plaza mayor de madrid casi vacia sin apenas visitantes el mismo dia que el gobierno ha decretado

Madrid permet ajornar el pagament d'impostos: A qui afecta i durant quant de temps?

Els governs autonòmics i locals d'Espanya estan presentant aquests dies diferents mesures amb l'objectiu d'alleujar la càrrega econòmica als seus ciutadans en aquesta situació de crisi a causa de l'impacte del coronavirus. Entre ells s'hi troba el de Madrid, que permetrà ajornar el pagament de determinats impostos mentre duri l'estat d'alarma decretat per l'Executiu nacional. Aquesta moratòria afecta a Successions i Donacions, Actes Jurídics Documentats, Impost de Transmissions Patrimonials i impostos del joc.

ep amp- coronavirus- sanchez llama a implantar plenamente la ley de dependencia y la educacion a

El Govern es nega a donar subvencions a les empreses, malgrat que Brussel·les ho permet

El Govern ha limitat al màxim les mesures d'ajuda a les empreses en aquest escenari de confinament pel coronavirus i es continua negant a concedir-los ajudes fiscals tot i el clam de pimes i autònoms. Però encara hi ha més: la Comissió Europea permet als països donar subvencions directes de fins a 800.000 euros a les companyies afectades per la crisi, però Pedro Sánchez ni es planteja posar en marxa un mecanisme d'aquest tipus.

pedro sánchez congreso coronavirus portada

Espanya i Itàlia bloquegen la cimera i exigeixen un pla econòmic més ambiciós

El president del Govern, Pedro Sánchez, i el primer ministre d'Itàlia, Giuseppe Conte, han bloquejat la finalització de la cimera de caps d'Estat i de Govern a la recerca d'una estratègia econòmica de resposta al coronavirus que sigui més clara i ambiciosa, segons han confirmat a Europa Press diferents fonts comunitàries.

ep edificio de viviendas en un momento en el que la demanda de hipotecas sufre su mayor caida desde 20200317162407

La signatura d'hipoteques sobre habitatges modera el seu ascens al gener al 6,1%

El nombre d'hipoteques constituïdes sobre habitatges inscrits als registres de la propietat es va situar en 39.314 el mes de gener passat, xifra un 6,1% superior a la del mateix mes de 2019, segons ha informat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística (INE), que recorda que les dades procedeixen d'escriptures públiques realitzades anteriorment.