ep jerome powell presidente de la fed
-/Federal Reserve /dpa - Archivo

El president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, ha promès aquest dijous que el banc central continuarà utilitzant les eines que té per lluitar contra la desacceleració econòmica provocada per la crisi del coronavirus.

En una entrevista al programa 'Today', de l'NBC, el responsable del banc central nord-americà va dir que les recents iniciatives que la Fed ha endegat ajudaran a proporcionar capital a les empreses que ho necessitin i seran especialment útils una vegada que el virus estigui sota control.

"Quan es tracta d'aquest préstec, no ens quedarem sense munició, això no passarà", va dir Powell a Savannah Guthrie, d'NBC. "Encara tenim marge de maniobra en altres dimensions per donar suport a l'economia", va afegir.

Les últimes dues setmanes, la Fed ha rebaixat els tipus d'interès a gairebé zero (0%-0,25%) i ha iniciat altres programes destinats a mantenir el flux de crèdit, i s'ha unit al Departament del Tresor en programes que proporcionaran finançament a empreses de totes les dimensions.

Noticias relacionadas

contador