ep hospitals
HospitalsHP

MADRID, 26 (PORTALTIC/EP)

La comunitat global de fabricants digitals d'HP està mobilitzant els seus equips d'impressió 3D per desenvolupar les peces que es necessiten els hospitals amb urgència per combatre la pandèmia que ha desencadenat el nou coronavirus.

Els centres d'R+D en 3D d'HP a Barcelona; Corvallis, San Diego i Vancouver (Estats Units), estan col·laborant amb socis d'arreu del món per coordinar-se, augmentar la producció i satisfer les necessitats més urgents dels hospitals, tal com informa la companyia en un comunicat.

Les aplicacions inicials que estan validant i enllestint per a la producció industrial inclouen màscares, protectors facials, ajustadors, hisops nasals, obridors de portes amb mans lliures i peces de respiradors, i ja han entregat més de mil peces impreses en 3D als hospitals locals.

HP ha informat que s'està coordinant amb organismes governamentals, sanitaris i industrials garantir una resposta eficaç. "Estem col·laborant per identificar les peces més necessitades, validar-ne els dissenys i imprimir-les en 3D", ha assegurat el president i director general d'HP, Enrique Lores.

La xarxa global de socis fabricadors d'HP treballa per garantir que els hospitals puguin accedir a peces mèdiques impreses en 3D amb els estàndards de qualitat i seguretat adequats, i ha assegurat que posaran a disposició general els dissenys validats de les peces que no requereixen un assemblatge complex.

contador