ep letrerouna sucursalbankia
BANKIA

Bankia ha decidit unir les seves activitats de gestió col·lectiva de minoristes i institucionals sota la marca Bankia Asset Management. L'entitat busca així crear una imatge pròpia de gestió d'actius del grup vinculada a Bankia, tot i que aquesta mesura no suposarà la desaparició de les seves societats de gestió de fons i de pensions (Bankia Fons i Bankia Pensions, respectivament).

En aquest segment, el banc preveu augmentar la seva quota de mercat fins al 7,2% el 2020. Aquest percentatge suposa un creixement de 82 punts bàsics des del 6,4% amb què va tancar l'any passat. En l'acumulat dels nou primers mesos de l'any, la quota de captació neta de Bankia ha estat del 8,14%.

En el marc D’aquesta mesura, Bankia ha decidit també enfortir els equips de les àrees de Comercial i Inversions. Concretament, el director d'Inversions, Sebastián Redondo, tindrà responsabilitat sobre tres departaments: Selecció i Gestió de Fons, Renda Fixa i Garantits; Renda Variable, Fons Mixtes i Plans d'Ocupacions i SICAV i Gestió de Carteres.

D'altra banda, Pablo Hernández es manté com a director comercial de Bankia Asset Management i assumirà la Direcció de Servei a partícips. A més, la Direcció Comercial englobarà tres àrees: Particulars, Producte i Institucional.

Noticias relacionadas

contador